Junior og Teenshold

På vores junior og teenshold er børnenes og de unge menneskers udvikling i fokus. Vi lægger vægt på at få skabt et sundt og lærerigt miljø hvor de kan udvikle sig både motorisk, fysisk og som mennesker. Igennem fysisk træning, balance, motoriskeøvelser og selvforsvar i form af Krav Maga træning, vil vi hjælpe dit barn med at opbygge sin selvtillid, samt blive tryg ved at arbejde som par og i grupper.

Juniorholdet er for de yngste elever (10-12 år). Her vil der være mere fokus på motorisk udvikling, som balance, styrke, timing samt forsvar imod forskellige slag og greb. Holdene vil være af en times varighed.

Teensholdet er for de lidt ældre elever (13-15 år). På dette hold begynder vi at fokusere mere på Krav Maga elementet i træningen. Træningen vil bestå af 10-20 minutters opvarmning, hvor styrke, motoriske og balanceøvelser også indgår. Opvarmningen bliver efterfulgt af 20-30 minutters teknisk træning, fra forskellige dele af vores pensum. Alle træninger slutter af med en hård intensiv del, hvor de trænede elementer indgår og eleverne hermed får brændt deres krudt af.

Alle børn og unge, vil have muligheden for at gå til test og stige i graderne, ligesom til tradionelt kampsport. Når en elev fylder 15 år, vil eleven deltage i en voksengraduering, hvor deres “young grader” vil blive overført til vores almindelige gradueringssystem. Efter denne test, vil eleven fremover deltage i vores voksentræning.

Tilmelding

Udfyld venligst alle felter