Krav Maga Østerbro

Morten Ernstved

Mit navn er Morten Ernstved, jeg er daglig leder og instruktør hos Krav Maga Østerbro. Jeg har dyrket Krav Maga siden 2011 og jeg har undervist som instruktør siden 2014. 

 

Jeg er på nuværende tidspunkt gradueret til Graduate 5, og træner selv regelmæssigt for at blive en dygtigere elev og instruktør.

Krav Maga Østerbro

Mikkel Winge-Rasmussen

Mit navn er Mikkel Winge-Rasmussen, jeg er instruktør hos Krav Maga Østerbro. Jeg har dyrket kampsport og selvforsvar siden jeg var 10 år gammel, og henholdsvis Krav Maga de sidste 4 år.

 

Jeg er på dette tidspunkt gradueret til Graduate 2 gennem Gabi Noah IKM, og træner ofte for at dygtiggøre mig som elev og ikke mindst instruktør.

Markus Andersson

Mit navn er Markus Andersson, jeg har været en del af Krav Maga Østerbro siden starten i 2016. Jeg har trænet Krav Maga siden 2005 og blev instruktør i 2006. Min kampsports karriere startede med Tae Kwon Do og Kickboksning da jeg var 16 år gammel.

 

I 2017 tog jeg til New York for at undervise Krav Maga på fuldtid. Her fik jeg muligheden for at undervise alt fra børnehold, til politiets nærkampsinstruktører.

 

Jeg er gradueret til Expert 5, den højest graduerede i Danmark.

 

Glæder mig til at se jer på måtten.