Krav Maga

På vores Krav Maga hold bliver der undervist i et af verdens mest effektive selvforsvars system. Vi giver dig redskaberne til at håndtere en truende og farlig situation. Du lærer at forsvare dig imod slag og spark, kvælertag og andre farlige greb. 

Du bliver også undervist i den mentale del af selvforsvar. Bland andet hvordan man undgår farlige situationer, deeskalation, hvordan man håndterer stress, hvilket giver større selvtillid og større overskud i hverdagen.

 

Vores træning er bygget op så at du får et stabilt fundament at stå på. Vi tror på enkle men gennemprøvede teknikker. Instruktørerne hos Krav Maga Østerbro træner selv dagligt, og udvikler hele tiden undervisningen så du er garanteret det højeste niveau.

 

Den første time er altid gratis.

Cardio

Hos Krav Maga Østerbro tilbyder vi effektiv og vanedannende træning. 

 

På vores cardio hold kan du forvente sjov, sveddryppende træning, imens at tiden flyver afsed. 

Vores cardio træning er for alle. Uanset om du er ung eller gammel, professionel atlet eller professionel mor, så kan vi garantere god træning og god energi. 

 

Den første time er altid gratis.

Personlig træning

Personlig træning hos Krav Maga Østerbro, er en anderledes og sjov måde at komme i form på, samtidigt med at du forbedrer dine evner inden for Krav Maga og selvforsvar. 

 

Har du her i corona tiden lyst til at træne for dig selv med din egen personlige instruktør så har du nu muligheden. Vores instruktører har lang erfaring med personlig træning og ved lige præcis hvad der skal til for at nå dine mål.

 

Vil du til en samtale om et forløb hos os så klik her.

Bryggervangen 19, 1. tv, 2100 København Ø

  • Facebook
  • Instagram